Fra Kollegiekontoret

Hvis du ønsker at opsige din bolig, skal du hente og udfylde en opsigelsesblanket på vores hjemmeside.


En standard fuldmagt skal bruges, hvis du vil have en anden der skal dine nøgler, underskrive din kontrakt mv. Den finder du ligeledes på vores hjemmeside ved at trykke på ovenstående link. fuldmagt

Indkaldelse til beboermøde

Der indkaldes til ordinært beboermøde den 28. november klokken 20 i tv-stuen. Ønsker du at få emner på dagsorden, skal der sendes en mail til BR@skjoldhoej.dk senest (meget gerne før) den 23/11/18.

Til beboermødet har man mulighed for at deltage i debatten og dermed få medindflydelse på kollegiet. Der vil til mødet blive serveres øl og sodavand.

Læs indkaldelsen til beboermødet her

Regnskab for beboerfacilitetskontoen

Billig aftensmad i godt selskab

Kunne du tænke dig at få billig aftensmad i godt selskab? Så inviterer brugsen, tirsdsg d. 27/11, til en aften i madfællesskabets tegn. Vi mødes klokken 18.00 i Tv-stuen, og sammen dækker vi bord. Klokken 18.30 spiser vi. 
Menuen kommer til at bestå af : Frikadeller (4 slags, inkl. 1 vegetar), rødkålssalat, almindelig salat og brød. Til dessert er der chokoladekage med is. Prisen for alt dette er 20,- og billetter kan købes i brugsen indtil d. 21/11.

Nyt Solcelleanlæg

Kollegiet har i år fået opsat et solcelleanlæg. Anlægget er fordelt på i alt fire blokke og har en samlet kapacitet på 158 kWp. 

 

Læs mere omkring vores nye solcelleanlæg her