Haveforeningen

På kollegiet har vi en lille haveforening, hvor man kan være med og have et havelod på ca. 15 kvadratmeter. Brug det som urtehave, krydderurtebed eller blomsterbed. Dyrk friske jordbær, kartofler eller bønner.
Det er en god pause fra studierne - frisk luft, fysisk arbejde og jord under neglene. At se noget gro.
Det er forpligtelse at have ansvar for et havelod, men glæden ved at se det gror er det hele værd.

Vi har 32 havelodder beliggende mellem Skjoldhøjkollegiet og kolonihaverne på skjoldhøjs vest side. Haveforeningen ligger helt tæt på Brabrands smukke naturområde, i et roligt miljø med unik ro og stilhed. Et dejligt pusterum fra den travle hverdag. Haveforeningen er for alle beboere på Skjoldhøj kollegiet, store som små. Vi har et fælles opbevaringshus, hvor vi råder over en del haveredskaber man kan låne, du har også mulighed for at stille dine egne haveredskaber der til opbevaring.

Vi blander os ikke i, hvordan man indretter og bruger sin have. Det er dog et krav, at man overholder vores bestemmelser. Se afsnittet ”regler”.

Det koster 100kr om året for en have, og du vælger helt selv hvilken en af de ledige haver du ønsker at overtage.

På kortet over haveforeningen kan du se hvorledes haverne er placeret, og her på siden er et par udvalgte billeder fra haveforeningen.

Vi afholder et åbent havearrangement forår og efterår. Vi afholder også diverse arrangementer så som ”grav i havedag”, høstfest og hvad vi som medlemmer ellers finder på.

Hvis du overvejer at melde dig ind i vores forening, eller har du nogle spørgsmål eller er i tvivl om noget, er du velkommen til at skrive en besked til os J

 

Kontakt oplysninger

Haveforeningens formand, Tine

Mail: tinejensen78@gmail.com

Mobil: 29 84 55 89


Indmeldelse i haveforeningen skal ske til Mikael på lars.mikael.doring@gmail.com eller på sms på tlf nr 29 89 98 91.

booked.net
+2
°
C
H: +
L: 0°
Brabrand
Fredag, 23 November
Se 7-dages vejrudsigt
Lør Søn Man Tir Ons Tor
+ + + + + +
-1° -4° + -2°